If you can’t beat them join them!

Vi hører ofte klaging og masing fra blant annet hotellbransjen og taxibransjen om at delingsøkonomien påvirker omsetningen deres, men istedenfor å klage! hvorfor bare ikke jump on the moneytrain? å bli med på den nye bølgen. Alle bedrifter rullerer rundt lapper, rykte og synlighet, delingsøkonomien er deres venn ikke fiende!

With all do respect herr Stordalen og herr Thon så bør dere fjerne de gamle gubbene som ikke klarer å tenke innovativt fra bedriftene deres, lag plass for de som skal ta over, altså oss millennias!… Hvorfor ikke legge ut restplassene altså de tomme rommene på hotellene deres ut på Airbnb, if you cant beat them, join them! Istedenfor at de rommene skal være tomme, å dra ned omsetningen så lei dem heller ut på Airbnb for litt billigere pris og dra nytte av ressursene deres! Det samme med taxibransjen hopp på uberbølgen istedenfor å syte ut til media om hvor synd det er på dere. Dagens marked er survival of the fittest – adopter å oppnå en periode med større konkurransefordel enn konkurrentene deres. Strategien deres har feilet ved at dere ikke har tatt for dere en løsning på fremtidige trusler, løsningen er enkel… Enten så flyter du med vinnerne på båten, ellers så drukner du….

Til alle dere gamlinger, delingsøkonomien er her for å bli! Deal with it!

  • Im out…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *