Om Daniel Zaheer

Jeg er en 21 år gammel gutt som er bosatt i Oslo og er student. Jeg er på andre året bachelor i markedsføring og salgsledelse ved Høyskole Kristiania og jeg har spesialisert meg innenfor bærekraftig, digital varehandel og e handel.

Jeg som person lager en plan/strategi og deretter gjennomfører og implementerer! Problemer og oppoverbakker er min bestevenn for da må jeg finne kreative løsninger på fikse disse problemene. Fordypningen min bygger på digital (Google certified) og bærekraftig varehandel med et perspektiv i logistikk- og forsyningskjedeledelse (SCM). Digital markedsføring blir et nærmest minimumskrav for å forstå og drive forretning i dagens marked i forhold til synlighet, tilbud og beslutningsprosesser. Praktisk læring ved implementering av e-varehandel med tilhørende kanalvalg, nettside og nettbutikk, strategi, markedsføringstiltak og kampanjer med tilhørende overvåking av trafikk.

Min drømmejobb vil jeg si vil være et sted der jeg kan vise istedenfor å bare si, et sted jeg faktisk kan være med å gjøre en forskjell for jeg som person er en kreativ sjel. En arbeidsplass som kan hjelpe meg med å utvikle meg til en enda mer kunnskapsrik person hadde vært drømmen!

Som person er jeg positiv, kreativ og strukturert. Jeg er opptatt av å levere på de arbeidsoppgaver jeg får tidelt og liker å ta utfordringer på strak arm. Jeg trives godt med en travel arbeidsdag og tar gjerne ansvar. Folk rundt meg sier ofte at jeg bør ta hviledager, men det dem ikke forstår er at jeg ikke er som dem, jeg kan sitte å jobbe i 8 timer å fortsatt ha masse energi til å gå trene… Jeg elsker arbeid.

Er du min fremtidige arbeidsgiver? Ja, så ta kontakt da vel, du vil ikke angre…